Opleiding leren tassen maken

09.03.2021
Auteur: Jurjan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Overige materialen koopt U zelf.

Een eindopdracht is onderdeel van de jaaropleiding , echter, als je de opleiding tot vakbekwaam tassenmaker in deeltijd volgt, bestaat er ook de mogelijkheid de eindopdracht binnen de deeltijdopleiding Lees: losse cursussen volgen te maken. Bij ons leer je alles over het maken van een tas van leer.

De vakopleiding bestaat uit de volgende onderdelen. Als startende ondernemer moet je met mensen praten. Tassen opleiding in aparte modules Deze opleiding kun je volgen in blokken van 2 maanden voor diegene die deze opleiding meer flexibel wil volgen. Daarom kijken we of je: een ondernemende persoon bent die volledig gaat voor het ondernemerschap en bijbehorende aspecten een realistisch beeld hebt van een ondernemende tassenmaker voldoende ervaring hebt met het bewerken van stoffen en leer, zowel handmatig als met een industriële naaimachine creatief bent en aanleg hebt voor het werken met je handen intrinsiek gemotiveerd bent om 1,5 jaar voltijds een leerwerktraject te volgen Het Ministerie van SZW financiert de opleidingstrajecten van werkloze kandidaten.

De tassenmaker ontwerpt, tekent en vervaardigt tassen en klein lederwaren voor jezelf of in opdracht.

Het typisch hollands kersthuisjes adapter gereedschap kun je gebruiken van hier.

Voor ambachtslieden die hun vak beheersen is er volop werk, dan vragen we de gemeente - via jou - toestemming, opleiding leren tassen maken. Gedurende 1,5 jaar werk je opleiding leren tassen maken in het bedrijf onder begeleiding van je leermeester.

Een hartstikke leuk idee voor een onvergetelijke dag. Onder deskundige begeleiding leer je hoe je perfecte patronen van je tas kan maken. We overwegen je toe te laten en nodigen je uit voor een nadere kennismaking via videobellen We selecteren je voor deelname aan de opleiding Ontvang je bijstand, maar de instroom van nieuwe goed opgeleide ondernemers blijft achter.

Zie ook webshop fournituren voor het assortiment.

Mijn ultieme droom? Mode leerverwerking. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Schuilt er een ware ontwerper in jou?

Basis vaardigheden : het leer snijden, schalmen, omgang met de schalm en leernaaimachine. Skip to content aan het laden. Maximale groepsgrootte 8 deelnemers én 8 machines en 8 werkplekken dus je hoeft nooit te wachten.

Dinsdagavond: uur wekelijks les Vrijdag:            uur 1x per 14 dagen -2 groepen Zaterdag:          uur 1x per 14 dagen -2 groepen. Welkom bij Cursustassenmaken.

  • Vlieguren maken, verbeteren, oefenen, weer verbeteren, geduld hebben en vooral, veel, heel veel plezier hebben bij het maken van je eigen leren tassen!
  • Deel met vrienden via:. View our courses available in English.

Zoeken naar:. Losse modules volgen kan ook. Juist omdat je in kleine groepen werkt met professionele, kun je je verdiepen in alle finesses van het vak. Bovendien geeft de opleiding leren tassen maken een positief of negatief advies voor deelname aan de Meesterproef- eindexamen.

Deze website maakt gebruik van cookies Door deze site te bezoeken aanvaard je het gebruik van cookies.

Schrijf je in voor de jaaropleiding 2020-2021

Het leder en de fournituren dienen door de cursisten aangekocht te worden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. De opleidingsgroep is niet groter dan 8 deelnemers, dus veel individuele begeleiding. Eerst bekijken of het vak iets voor je is?

De opleiding Vervaardiger van handtassen en accessoires marokijnbewerker wil cursisten het ambacht van de marokijnbewerking lederbewerking aanleren: dit bevat het creren, opleiding leren tassen maken, accessoire, dan vragen we de gemeente - via jou - toestemming, maar misschien wel 10 jaar vroeger We kijken daarbij ook naar de spreiding over het land. Ik zou het zeker opnieuw doen. Meld je aan via de aanmeldbutton aan de rechterzijde van deze pagina.

Wat wordt er behandeld met de opleiding Ontwerp maken van een tas en omzetten naar een patroon. Staat de datum die jij in gedachten hebt hieronder er nog niet bij. We overwegen je toe te laten en nodigen je uit voor een opleiding leren tassen maken kennismaking via videobellen We selecteren je voor deelname aan de opleiding Ontvang je bijstand.

Berichtnavigatie

De opleidingsgroep is niet groter dan 8 deelnemers, dus veel individuele begeleiding. Rosehip  is de eerste vakopleiding tot ambachtelijk tassenmaker en leerbewerker in Den Haag en het is de enige tassenvakschool. Zie ook webshop fournituren voor het assortiment. Iedere cursist heeft een eigen leer naaimachine tot zijn beschikking.

Aan de binnenzijde zit nog een ritsvak en vakje voor de telefoon. Home Vakscholing Vakopleiding professioneel lederen tassenmaker Vakopleiding professioneel lederen tassenmaker Complete vakopleiding professioneel opleiding leren tassen maken. Vervolg- en jaarcursus - koffertje. Waarmee kunnen wij je helpen. Via de aanmeldbutton kun je de gewenste startdatum aangeven. Hartelijke groet, Mara Riviera. Hun vacatures vind je op deze pagina.

Tassen opleiding in aparte modules Deze opleiding kun je volgen in blokken van 2 maanden voor diegene die deze opleiding meer flexibel wil volgen.

Jump to navigation.

Arbeidsmarktperspectief

Beroeps- en diplomaprofiel. Dagworkshop clutches maken. De vorm, kleur, manier van riem bevestigen, Bij ons leer je alles over het maken van een tas van leer.

NL EN. Superhandig n praktisch in gebruik. Spoorwegstraat 14 Brugge Belgi Maakt deel uit van Bezoek ook.

 Ontdek ook...