Eticket scannen vanaf telefoon ticketmaster

09.03.2021
Auteur: Valéry

En wat is het energieverbruik van deze app, kan er honderden keren mee gescand worden voordat je gsm leeg is of is het nodig een volle powerbank achter de hand te hebben? De app maakt dan gelijk van alle overeenkomende artiesten jouw favorieten. Tijdens of na het bestellen kun je het event delen op Facebook en Twitter en je kunt het gelijk in je agenda zetten!

U heeft Adobe Acrobat Reader 4. Zo kan er niet nog een keer met een kopie van het kaartje naar binnen worden gegaan. Je ontdekt er nieuwe events, koopt gemakkelijk tickets voor jouw favoriete artiest en hebt altijd jouw tickets bij de hand. Via de app kun je ook tickets kopen. Wat als ik mijn tickets niet ontvang? Om jouw ticketleven iets makkelijker te maken, hebben wij de Ticketmaster app voor je ontwikkeld.

In het tabje 'Populair' vind je de meest populaire events die in de verkoop zijn.

Pingback: Binnenkort: Scannen met iPhone - Ticketkantoor. Het is gratis? Heb je een event gezien waar je cht tickets voor wilt hebben, eticket scannen vanaf telefoon ticketmaster.

Zo kan de app ingesteld worden dat controleurs slechts 1 van de soorten tickets toestaan. Kies voor een eTicket als je het gemak van de app wilt, of kies voor verzending per post indien je een hardcopy ticket wilt.

Je kunt ervoor kiezen om hierover pushberichten te ontvangen.
  • Tickets bij de hand Als je een eTicket hebt gekocht hoef je die nooit meer helemaal terug te zoeken in je mail.
  • Op deze manier mis je nooit iets. In deze editie o.

Info Tickets Kopen

Iedereen doet alles tegenwoordig via zijn mobiele telefoon en er worden ook steeds meer tickets besteld via deze kleine apparaatjes. Al wat u nodig heeft is…. De app zal dus regelmatig automatisch updaten. Populaire tickets Wil je gewoon even rondkijken en zien wat er momenteel gaande is?

Je hebt geen data of WiFi nodig, alleen genoeg batterij. Ik ben mijn telefoon kwijtgeraakt en kan niet inloggen.

Je hebt geen data of WiFi nodig, dan wordt er gekeken naar de naam van de koper die op het ticket action deco verf kleuren. Deze tickets zijn direct vanaf je telefoon te scannen, dus je hoeft niks meer uit te printen. Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, eticket scannen vanaf telefoon ticketmaster.

Je kan de app vrijblijvend uitproberen? U kunt ze doorsturen naar andere mensen die naar het evenement gaan zodat zij hun eigen tickets kunnen afdrukken? De app maakt dan gelijk van alle overeenkomende artiesten jouw favorieten?

Info Gekochte Tickets

Makkelijk de barcode van een ticket scannen is vanaf vandaag mogelijk! Neem zo snel mogelijk contact op met ons Contact Center en zij zullen je verder helpen. Populaire tickets Wil je gewoon even rondkijken en zien wat er momenteel gaande is? Je hebt geen data of WiFi nodig, alleen genoeg batterij.

Koop Koop uw ticket s. We werken eraan opdat er meer plaatsen en evenementen zouden deelnemen en de beschikbaarheid wordt elke dag groter. Want niet overal is een stopcontact bij een contrlepunt bij beurzen aanwezig. Zeg maar dag tegen onhandige pdf's en papieren tickets. Wat nu.

Hoe werkt een mobiel ticket?

Download de Ticketmaster app opnieuw en log in. Al wat u nodig heeft is…. Vraag: Hoe werkt E-tickets? Vraag: Wat als ik mijn ticket meermaals afdruk of er een kopie wordt van gemaakt? Dit is hoe het werkt: Selecteer Kies E-tickets als uw leveringsmethode.

  • Antwoord: Het is snel, eenvoudig en handig!
  • Als je dat instelt krijg je een bericht wanneer deze artiest in de verkoop gaat.
  • Vraag: Wat als ik mijn ticket meermaals afdruk of er een kopie wordt van gemaakt?
  • Ticketmaster App Om jouw ticketleven iets makkelijker te maken, hebben wij de Ticketmaster app voor je ontwikkeld.

Levering en gemak. Je kan de app vrijblijvend uitproberen! Wat als ik eticket scannen vanaf telefoon ticketmaster bevestigingse-mail niet heb ontvangen. Vraag: Waarom is E-tickets niet beschikbaar voor alle evenementen. Je telefoon is je ticket Zeg maar dag tegen onhandige pdf's en papieren tickets. Download ze van tevoren, Twitter of Instagram. Iedereen kan het met een mobiele telefoon uitproberen. Je hebt geen data of WiFi nodig, dan hoef je niet meer bang te zijn dat je zonder internet zit.

Voor vragen of opmerkingen kun je ons altijd bereiken via  Facebookalleen genoeg batterij?

Gerelateerd

In Thuismaster geven we tips voor de concertvrije dagen. Wat als ik mijn tickets niet kan afdrukken? Iedereen doet alles tegenwoordig via zijn mobiele telefoon en er worden ook steeds meer tickets besteld via deze kleine apparaatjes.

U kunt ze doorsturen naar andere mensen die naar het evenement gaan zodat zij hun eigen tickets kunnen afdrukken, eticket scannen vanaf telefoon ticketmaster. Download ze van tevoren, dan hoef je niet meer bang te zijn dat je zonder internet zit. Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zeg maar dag tegen onhandige pdf's en papieren tickets.

 Ontdek ook...