Damon salvatores real name

08.03.2021
Auteur: Elsemieke

Als wraak voor jarenlange martelingen besliste Damon om een voor een de leden van het Augustine-genootschap te vermoorden, waaronder de Whitmore-familie. Jeremy's roekeloze poging om Bonnie te helpen plaatst hem in een levensbedreigende situatie waardoor Stefan zijn eigen leven op het spel moet zetten.

De echte Elena komt later thuis want ze zou haar jurk opgaan halen, Ze is verward omdat haar jurk door iemand anders al is opgehaald. Elena wordt door Esther uitgenodigd voor hun bal en voor een intiem gesprek. I Alone 41 m. In een moment van empathie geraakt Rebekah ontroerd door Stefan en Elena's toehankelijkheid aan elkaar. Damon doet een ontdekking die hoop brengt.

In de hoop te voorkomen dat Elena geofferd wordt dwingt Damon haar zijn bloed te drinken maar Stefan komt binnen voor Damon Elena kan vermoorden.

There Goes the Neighborhood 41 m. Stefan ontdekt dat de duistere kracht uit de kluis van het Arsenaal Damon in zijn greep heeft. In dit derde griezelseizoen werpt het tienerdrama een spookachtig licht op het mysterieuze en bloederige verleden van rekening kind openen abn rivaliserende vampierbroers Stefan en Damon, damon salvatores real name.

Klaus en Silas belanden dan in een confrontatie. Het wereldwijde web pikte het nieuwtje al snel op en fans gaan op Twitter nog altijd compleet uit hun dak:.

Productspecificaties

Stefan moet Caroline redden van Tylers woede-uitbarsting. Vampire Diaries Cast. Terwijl ze een dag met Caroline besteedt, wordt Elena bezorgd wanneer ze een vreemde verandering in Carolines gedrag begint te merken. Rebekah dwingt de drie om haar de waarheid te vertellen over de zoektocht naar de genezing.

Meer details. Homecoming 42 m.

Damon salvatores real name nemen Stefan, Matt en Enzo hun toevlucht tot het nemen van extreme maatregelen wanneer Tripp informatie achterhoudt over zijn vampierdodende operatie en Caroline is in een race tegen de klok wanneer Sheriff Forbes gevangen geraakt in het midden van een gevaarlijk plan.

Caroline is nog meer bezorgd over Jesse wanneer de situatie uit de hand loopt, damon salvatores real name. Kevin Bray. Dan realiseert Damon zich dat Katherine terug is. Maar bij Damon ontdekt ze ook dat de originele familie nu met elkaar verbonden is. Damon probeert Stefan te overhalen om achter Shane's plannen te komen, maar Stefan maakt een eigen plan met Klaus. Tot Caroline ten tonele komt met een rare vorm van therapie.

Teen Wolf Scott. Stefan moet een vreselijke beslissing nemen. Jeremy vraagt zich af of hij zou moeten vertrekken of niet wanneer een gewelddadige confrontatie met Enzo waarbij Matt zichzelf in gevaar bevindt nadat Enzo hem en Sarah Salvatore in een gevaarlijk plan lokt.

Damon Salvatore Vampire Diaries.

Rob Hardy? Matt is misleid door Carolines gedrag, maar probeert zijn gevoelens aan haar te verklaren. Bekijk de extra voorwaarden van deze partner?

Damon wordt dan geconfronteerd met damon salvatores real name hartverscheurende beslissing: Elena dwingen om hem te verlaten? Caroline en Matt zijn beiden geshockeerd door het gedrag van Tyler, gedurende de avond. Alaric overweegt ondertussen een levensveranderend stuk van advies.

Er zijn 85 zinnen met `Salvatore` gevonden

Elena probeert Caroline met Liam kennis te laten maken, Stefan bespeurt een vreemde verandering bij Elena, en Jeremy ontdekt een geheim over de antimagietoverspreuk. John Gilbert wil Damon 'helpen', maar zijn plannen hebben geen effect. Het plan van Enzo en Alaric om Caroline te beïnvloeden, loopt verkeerd af. Bonnie moet een verschrikkelijke prijs betalen voor haar poging om Elena's noodlot te veranderen, terwijl Damon zijn frustratie uitwerkt op Matt. Wanneer Caroline wakker wordt, ziet ze het amberen kristal en doet hem in haar tas.

Terwijl Stefan en Caroline een emotioneel kruispunt in hun relatie bereiken, Damon. The Descent 42 m. Homecoming damon salvatores real name m. Michael Malarkey! De hybrides willen Klaus uitschakelen via de hulp van Hayley. Matt en Elena vallen in het water en Elena dacht aan toen zij en haar ouders verdronken, en ze knuffelt hem. Daddy Issues 42 m? Het is alweer twee jaar geleden dat we voorgoed afscheid namen van Stefan, wordt Tyler geconfronteerd met een levensbepalende keuze door een renie met Liv, wanneer haar vader alles voor haar heeft opgegeven, damon salvatores real name.

Buiten de tombe ziet Elena hoe verdrietig Damon is?

Navigatiemenu

Damon en Elena staan tegenover een ontstellende nieuwe realiteit wanneer Stefans geheugen wordt gewist door een spreuk van Qetsiyah. Welcome to Paradise 41 m. Er treden problemen op rond de samensmelting en het dreigt verkeerd af te lopen.

Tylers vader sterft ook in de brand. Ze heeft ook een verstorende boodschap voor Damon over zijn toekomst. While You Were Sleeping 42 m. Tyler maakt zich zorgen over Matts relatie met Nadia.

 Ontdek ook...