Dance dance dance 2020 aflevering 1

07.12.2020
Auteur: Hicran

Humberto Tan zou best wel weer een sportprogramma willen. Uiteindelijk komt er één duo als grote winnaar uit de bus. Danswedstrijd waarin bekende Nederlanders populaire videoclips en filmscènes nadansen.

Na drie maanden lang keihard trainen zijn vijf nieuwe koppels klaargestoomd voor het vierde seizoen van Dance Dance Dance. In de tweede aflevering van de danssensatie 'Dance Dance Dance' ligt de lat opnieuw extreem hoog voor alle vijf koppels. De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Afleveringen van het eerste seizoen gemist? Uiteindelijk komt er één duo als grote winnaar uit de bus.

Jurylid Timor raakt geëmotioneerd door een van de optredens.

Help jij ons om deze prijs te winnen. Balletdanseres Igone de Jongh, choreograaf Dan Karaty en artistiek leider Timor Steffens namen ook het afgelopen seizoen dance dance dance 2020 aflevering 1 plaats in de jury van het succesvolle dansprogramma?

Welke BN'ers doen er dit jaar mee aan de danswedstrijd. Na een voorbereiding van maar liefst drie maanden begonnen tien bekende Nederlanders op 2 september aan het spectaculaire nieuwe seizoen van Dance Dance Dance. Humberto Tan zou best wel weer een sportprogramma willen?

RTL4 start met nieuw seizoen

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Timor Steffens krijgt klap na prank met toeter. OG3NE doet als eerste trio mee aan de dansshow. Ferry moet aan zijn spanningsboog werken en krijgt daarbij hulp van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels. Kijkcijfers 1,5 miljoen kijkers voor halve finale Dance Dance Dance.

Kijkcijfers zaterdag: Lego Masters scoort ruim 1,4 miljoen kijkers.

Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer.

Bo showt sexy moves in Don't Cha. Populaire Programmas Alle Programmas Zoeken. De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts. Inge de Bruijn krijgt tijdens de trainingen last van een hartritmestoornis.

Dance Dance Dance

Het derde seizoen van Dance Dance Dance is zaterdagavond van start gegaan. SBS gemist? Helaas moeten we afscheid nemen van het eerste koppel.

Nederlandse versie Love Island vanavond van start. Zien: Amy in tranen na emotionele dans in Dance Dance Dance. Dance Dance Dance info. De kandidaten staan ook deze keer voor een pittige uitdaging. De jury bestaat verder uit de vertrouwde gezichten Igone de Jongh en Dan Karaty.

Nieuw seizoen Dance Dance Dance van start op SBS6

Ontslaat Danny de Munk jurylid Timor Steffens tijdens dansact? Sinds deze week werken vijf nieuwe BN'er-duo's zich letterlijk in het zweet voor de winst van alweer het vierde seizoen van het populaire dansprogramma van de familiezender. De programmagegevens van de tv-gids worden geleverd door GVidi met licenties van o.

De winnaar van het derde seizoen ontving maar liefst Dansprogramma waarin vijf dance dance dance 2020 aflevering 1 bestaande uit rooie rinus en pe daalemmer worst Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Video: Rico Verhoeven verslaat Timor Steffens keihard tijdens training.

De drie overgebleven koppels moeten alles uit de kast halen in de halve finale. Nederlandse versie Love Island vanavond van start. Welke BN'ers doen er dit jaar mee aan de danswedstrijd. Iedereen danst namelijk een solo. De vier overgebleven koppels halen alles uit de kast om een plek in de halve finale te bemachtigen.

Dance Dance Dance Show 6 x bekeken Timor Steffens neemt opnieuw de rol van artistiek leider en jurylid op zich. Elk koppel verdient met hun deelname een bedrag van Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens en Igone de Jongh, is voormalig danser Jan Kooijman aan het team toegevoegd om de kandidaten te beoordelen.

De koppels hebben maandenlang gezwoegd om de meest spectaculaire optredens neer te zetten. Kijkcijfers 1,5 miljoen kijkers voor halve finale Dance Dance Dance. De vijf koppels zijn deze week begonnen aan de maandenlange en loodzware trainingsperiode die hoort bij het dansprogramma.

 Ontdek ook...