Beter uit vakantiepark la draille

11.03.2021
Auteur: Liana

Vrouwen en mannen ochtenden waren heel waardevol. Op de rotonde na 1,7 km rechtuit de D15 richting Salignac. Wij werden gedirigeerd naar een tafel waar net gasten waren opgestaan, die stond nog vol met glazen en servies.

Luchthaven Parijs-Charles de Gaulle km Alle vluchten bekijken. Een deel van de huuraccommodatie is op de omringende heuvel gebouwd, waardoor deze voor ouderen en gezinnen met kleine kinderen wat minder geschikt is.

Is deze er wel of niet? Vakantiepark La Draille. Met drukke bezetting op het park en 3 keer per dag schoonmaken, was heel vaak smerig. Zwemmen Gezellige camping.

Mooie wandeltochten in de omgeving, trouwens met de auto zomaar even een weggetje in rijden geeft ook prachtige plaatjes. Hotel bekijken? Op 20 minuten rijden van Beter-uit camping La Draille liggen de schitterende tuinen van Eyrignac.

Gasten. Iedere keer een ander strandje op gezocht om te zwemmen in de rivier. Een beoordeling schrijven. Inchecken - - - - .

Op 20 minuten rijden van Beter-uit camping La Draille liggen de schitterende tuinen van Eyrignac.

Een heel leuk en fijn team aan medewerkers. Alles super leuk en geslaagde vakantie gehad. Op de plattegrond van La Draille zie ik dat er een tennisbaan is. Inlog eigenaren. Het douchewater is niet altijd warm, dit zou verbeterd kunnen worden. Goeie camping.

Klantenservice Veelgestelde vragen. Souillac Dordogne. Alle accommodaties bekijken? Gereisd met partner in juli Beter-uit Vakantiepark La Draille.

De eigenaar heeft dagelijks even een contact momentje gezocht en de klachten die wij hadden zo goed als mogelijk opgelost?

Genieten in Dordogne op Beter-uit camping La Draille

Alex en Sonja zijn Supergoede hosts van het vakantiepark, altijd gastvrij, behulpzaam en goed gemutst. Niet de juiste accommodatie voor jou? In de snackbar kun je makkelijk even wat te eten halen. Ligt aan drukke weg en om die reden lawaaierig.

Christen of geen christen, iedereen zal zich hier thuis voelen. Met jonge kinderen 72 Met oudere kinderen 62 Anders 58 Met partner Er is niet echt een gezellige bar of iets dergelijk, hoewel er wel gelegenheid wordt geboden iets te drinken Inchecken - - - -. Voor ons een reden om terug te komen en zien wat er voor moois gerealiseerd wordt de komende tijd, beter uit vakantiepark la draille.

Ontdek Dordogne

Hartelijke ontvangst door gastvrouw Fabienne. Midi Pyrenees. Zwemmen en ander vermaak op en rond de camping Jong en oud vermaken zich uitstekend op Beter-uit camping La Draille. Het zwembad heeft een driedubbele glijbaan. Gezellige camping.

  • Mooie plek en voldoende ruimte, ook bij het zwembad.
  • De Wi-Fi doet het nu prima wel is de verlichting in de gang defect.
  • Playa de las Américas.
  • Niet de juiste accommodatie voor jou?

Vanaf de A20 afrit Je voelt je hier echt welkom. Wij werden gedirigeerd naar een tafel waar net gasten waren opgestaan, beter uit vakantiepark la draille, een zeventiende-eeuws herenhuis met een fenomenaal uitzicht. Geen waardering beschikbaar. Reviews reviews over Vakantiepark La Draille Review schrijven! Bovenop een heuvel ligt Manoir d'Eyrignac, die stond nog vol met glazen en servies. Souillac Dordogne. Gereisd met vrienden in juli Nuttige review 0.

Luchthaven Parijs-Charles de Gaulle km Alle vluchten bekijken.

De kinderen vermaken zich met leuke activiteiten, in de vernieuwde speeltuinen of nemen een duik in het zwembad. Playa de las Américas. Vakantieparken Souillac Dordogne.

Beter-uit Vakantiepark La Draille. Op de camping zijn fietsen te huur om de schitterende omgeving te verkennen? Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

 Ontdek ook...