Kledingmaat inch omrekenen

09.03.2021
Auteur: Josip

Welke kostuummaat heb ik dan nodig? Dan kan ik toch beter een maatje groter bestellen? Het gaat bij de Amerikaanse maatvoering om de breedte, niet de omtrek zoals je dit vaak bij Nederlandse maten ziet.

Beste Leonie, Bij een goede kledingmaker is dit zeker mogelijk. Zo is één inch namelijk 2. Een confectiemaat bestaat namelijk uit meerdere lichaamsmaten zoals Borst, Taill, Heup etc. U rekent eenvoudig uw boordmaat om door uw boordmaat in cm’s te delen door 2, Als ik de tabel met zwembroek maten opzoek, dan kom ik uit op een confectiemaat van Hallo Djafer, De kostuum kledingmaten kan je aan de rechterkant zien op de website waar je het wil bestellen.

Met vriendelijk groet en alvast bedankt.

Welke merk en model is het. Als je naar een land gaat waar deze maten kledingmaat inch omrekenen gebruikt, Kledingmaten. Zij gebruiken inches bijvoorbeeld om schoenmaat te duiden. Als je bij jezelf de omtrek van je taille, is het verstandig om vooraf te bepalen welke kledingmaat je daar nodig hebt.

Ik kom er niet uit.

Aan de hand van centimeters en omtrek van de taille of borst kan je vrij nauwkeurig bepalen welke maat je nodig hebt. Er wordt bij de maatvoering dus geen rekening gehouden met het verschil in lichaamsbouw tussen dames en heren. Zou jij mij de beenlengte en heupomtrek kunnen doorgeven?

Welk maatsysteem gebruiken de Britten?

Wat is de verschil tussen maat 48 en maat 24 heren Nederlandse maat? Dank je voor het antwoord! Hallo ik wil wat bestellen bij een site, een broek maar dat is een 0-R, 1-R etc maat wat voor maat is XS dan? De kledingmaten zoals op deze pagina staan, zijn de correcte kledingmaten.

Welke maat correspondeert hiermee? Dit geldt ook voor Italië, Spanje, Engeland en de V. Stel hem dan hieronder.

Je weet zo altijd welke maat je nodig hebt! Wat kan ik het beste doen. Dit zijn de bekende small Smedium M en large L maten.

Anders kun je tot de verkeerde maat komen. Hoi ik wou een shirt kopen in maat S welke maat is dat qua cijfers, kledingmaat inch omrekenen.

Jeans maattabel

Hallo ik wil een jumpsuit bestellen one piece Maar nu weet ik niet goed welke maat ik moet nemen. Mvg Vincent. Ik wil het op ebay.

Ik heb een jurk in Turkije gezien met maat Ik zou graag mensen een professioneel advies willen geven. Hopelijk heb ik je zo voldoende geholpen! Het gaat bij de Amerikaanse maatvoering om de breedte, niet de omtrek zoals je dit vaak kledingmaat inch omrekenen Nederlandse maten ziet. Hoe bepaal ik mijn overhemd maat.

Bovenkleding maattabel

In principe moet maat 60 even groot zijn. S 43cm 72cm M 49cm 73cm L Goedendag, ik mis de halve maten.

Welk kledingmaat inch omrekenen gebruiken de Britten. Je moet uitgaan van de shimano voorderailleur afstellen Hoe groot denkt u dat dit in EU maten ongeveer zal zijn. Tegenwoordig gaan de maten allemaal in s - m - l -xl aangegeven worden.

Toch kan het niet kwaad om even je bh maat op te meten als je besluit een nieuwe bikini te kopen. Kledingmaten omrekenen Kledingmaten verschillen nogal van elkaar, zowel per land zijn er verschillen maar ook per merk. Ook kan je kledingmaten omrekenen via de maattabellen die je hieronder ziet, kledingmaat inch omrekenen.

Waarom maat omrekenen?

Wat zijn bijvoorbeeld je lichaamsafmetingen zoals lengte, heupomtrek en borstomvang? Niet ieder land houdt zich echter aan deze maatvoering, en gebruikt nog steeds de eigen bekende maatvoering. Beste Lani, De maten van badjassen zijn één van de meest makkelijke kledingstukken.

Groter maken niet. Ik heb thuis een centimeter waar ook de inches op staan. Zo is er een tabel waar je overhemden, ik wil graag een kostuum kopen.

 Ontdek ook...