Workshop leren tas maken nijmegen

09.03.2021
Auteur: Coenraad

Workshops in de buurt. Ongedwongen, zonder plan, tekentalent of uitgewerkte ideeën kom je

Meer informatie: [email protected] Creatief. Ervaring is niet nodig, wij helpen je graag! Ervaar in een klein gezelschap het werken met leer en maak je eigen telefoontasje van plantaardig gelooid leer. Voor wie: vanaf 8 jaar, ook voor volwassenenWaar: Dianes Fashion, zesweg 60 wijchenKosten: 17,50 incl materialenopgeven via [email protected] Creatief.

Benieuwd naar de resultaten van anderen? Ibiza strandtas pimpen Dianes fashion.

Keuze uit diverse stoffen en kleuren. Ervaring is niet nodig, wij helpen je graag. Sleutelhanger maken Dianes fashion. Het wordt jouw persoonlijke tas, dus zeg het maar. Naailessen voor kinderen en tieners Dianes fashion.

Jeans tas maken Dianes fashion. De dag zelf is heel leerzaam en gezellig.

Leren tas maken

Altijd al je eigen kleding willen maken, of leuke kinderkleding voor je kids. Mijn vaste workshopdagen zijn maandag tot en met zaterdag. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Heb de tas volop in gebruik en alweer nieuwe ideeën voor een nieuwe tas. Voor wie: vanaf 8 jaar, ook voor volwassenenWaar: Dianes Fashion, zesweg 60 wijchenKosten: 17,50 incl materialenopgeven via [email protected] Creatief.

A b c percussie workshops voor al uw teamuitjes Percussie workshops Percussie4fun.

Kom je eigen sjaal maken. Je hebt een account nodig om favorieten aan te maken of berichten achter te laten. Er zit altijd een tas bij die bij jou past. CursussenWorkshops. Leren tas maken Zesweg 60 wijchen hb Wijchen Provincie: Gelderland.

Onze workshops en opleidingen:

Zelf een leren tas maken in één dag? In vijf lessen komen er veel verschillende onderwerpen aan bod zoals schildere Je mag het leer snijden, plakken, schalmen dunner maken aan de randen en stikken. Wil je liever niet de deur uit?

Al doende ontstaat meestal de vorm. Workshop in n dag bij Tassen van Froukje Na 5 jaar van zelfstandig leer bewerken, ben ik nu zover om deze kennis te gaan delen. Prijs p. Tijdens deze workshop ga je binnen 4 uur zelf een tas maken van leer.

Vervolgens kiezen we het leer workshop leren tas maken nijmegen de fournituren. Dit is band met een koortje erin verwerkt.

Maak zelf de tas van jouw dromen

Incl leer en andere materialen. Altijd al je eigen kleding willen maken, of leuke kinderkleding voor je kids. Froukje begeleidt je van ontwerp tot eindproduct en je gaat naar huis met grote glimlach en een handgemaakt item om trots op te zijn.

Kosten 29,95 p. Koffie en thee in overvloed. Bedrijfsfeest met braziliaanse percussie workshop Percussie workshops Percussie4fun. En het extra vakje voor de leesbril is een uitkomst. Het is bijna zomer en dan ga je naar het strand met je eigen Ibiza strandtas.

Een leuke creatieve workshop, ibiza strandtas pimpenLokatie: in dieren asiel lozerlaan den haag oude werkplaats in Nijmegenin samenwerking met Dianes FashionKosten: 30 euro p, workshop leren tas maken nijmegen.

Puur Geluk is een creatief atelier in Oss Noord-Brabant waar gezellige en leerzame workshops gegeven worden. Het onderwerp wat je kiest is vrij.

Bag in One Day

Naailessen voor volwassenen Dianes fashion. Stuk voor stuk zijn ze van topkwaliteit, zodat je zeker bent van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Wat nu?

Begint het al te kriebelen! Zeer geschikt als Teambuilding en teamuitjes Afvallen door groepsconsult acupunctuur is een motiverende en goedkope methode om op gezond gewicht te komen.

 Ontdek ook...