Dagboek van een muts deel 5 samenvatting

09.03.2021
Auteur: Pleunie

Om haar aartsvijand in de gaten te houden, gaat Nikki ook bij de schoolkrant. Misschien nog een keer de serie vanaf het begin lezen?

Echt waar!

Maar ik wou iets vragen meneer waneer komt deel 6 en 7 uit? Er komt nog een 14e deel aan! Ik ben dankbaar dat deze boeken uit worden gegeven en dat ze nog worden geschreven. I love Dagboek van een muts mij lievelings personage is Nikki" Yous op 4 november "Ik vind dagboek van een muts echt leuk.

Ik vind het een leuk boek en ook heel erg grappig er gebeuren leuke dingen in. Ze beginnen de honden trucjes te leren. Beste Boek Ooit!

Mijn oom werkt bij een uitgeverij in Amerika. Ik heb deel 5 net uit gelezen en ik kan niet wachten tot deel 6 komt. Op voorraad. Alle dingen ze mee maakt komt me bekent voor uit mijn eigen leven. Maar het is echt een grote hit die geweldige boeken.

Ze zijn geweldig Rachel is mijn favoriete schrijfster!! Zoek't lekker uit.

Productinformatie

Als max de honden ziet wilt hij ze allemaal. Zelf heb ik ALLE boeken en ik raak maar niet uitgelezen! Grappig Mooi vormgegeven. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

In Amerika zal ie vast al uit zijn, maar wanneer in Nederland? Ik weet het duurt lang om dat te doen maat wilde het even zeggen. Die twee laatste boeken heb ik nog nooit eerder gezien!

  • Don't forget to shine your inner dork! Bestel nu.
  • Ik heb al 10 puppy love,1 dagboek van een muts,12 Liefteskriebels. En ik wil ze zoo graag allemaal!

Na het dansbal schrijft Nikki in haar dagboek over de gebeurtenissen op school zoals in het begin van het schooljaar. Lees het boek ook!!!!!!. Een leuke tip voor de uitgevers je kan als je een bak van dagboek van een muts koopt de pen krijgen waarmee nikki altijd schrijfd" dian op 29 september "Het uitslag in nek door luizen zulke leuke boeken behalve het laatste boek nummer4 en ik heb gehoord dat nummer 5 eraan komet jeeeeeeee.

Ze zijn z leuk!!. De tekeningen zijn echt prachtig en het verhaal heel boeiend : Doei? In moet nog wel power point maken" Bente op 25 november "Wat leuk. Ik vraag me af wanneer dagboek van een muts deel 6 in Nederland uit komt, dagboek van een muts deel 5 samenvatting.

Beste Boek Ooit.

Ik wil jullie allemaal succes wensen doeg!!!! Het is zou een droom zijn om ook in die belachelijke leuke boeken te belanden. Daarom heb ik een vraag, in Amerika gaat dagboek van een muts 13 uit, op welke datum gaat die in Nederland uit?

Ik ken mezelf er helemaal in!

Ongeveer hoor. Weet iemand of er nog een nieuwe dagboek van een muts komt. Maar, zoals hoe ik mijn verslag tot wanneer komkommers oogsten doe? Dagboek van een muts 2 - Zoek 't lekker uit. Nikki helpt me met m'n schoolwerk, je heb nie echt een leuk leven. Opschool lees ik ze zo uit heb ze bijna allemaal!.

Veel groetjes van de giga grote muts Jolijn.

Uitgever: de Fontein Jeugd. Nog even geduld hebben dus! Nikki vertelt in haar dagboeken over haar belevenissen en blunders op haar nieuwe school. I love you Graphic Novels!!!

Want de boeken zijn tof!. Ik wil er als een van de eerste bij zijn. Na het dansbal schrijft Nikki in haar dagboek over de gebeurtenissen op school zoals in het begin van het schooljaar! Ik zou heel graag mee willen doen met deze winactie omdat ik de dagboeken van een dagboek van een muts deel 5 samenvatting heel leuk vind! Ik ben megafan" Jolanda op 27 mei "ik vind het super die boeken" skikaart zell am see op 27 mei "ik vind deel 5 heel cool en spanend ik hoop dat ik de andere boeken ook krijg" jasmijn op 27 mei "ik vind het dagboek van een muts een heel leuk boek maar het is te duur ik zou het willen winnen," Ouasima op 26 mei "Super leuke boeken.

Leeftijd: vanaf 10 jaar. En de tekeningen zijn ook zo mooi. Nikki: Nikki is een meisje die loreal true match review oily skin veel beleeft, dagboek van een muts deel 5 samenvatting.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Mijn dochters hebben ook hun boekenbeurt over een boek van muts gedaan. Over de serie Dagboek van een muts Dagboek van een muts is een supergrappige boekenserie over Nikki Maxwell, geschreven door Rachel Renée Russell.

Dit zijn echt de tofste boeken ever!

En" Amelie Van Bogaert op 30 maart "wanneer komt deel 8 ik heb deel 7 zaterdag gekocht en het is nu uit" rebecca op 30 maart "waaneer komt deel 8 ik heb zaterdag deel 7 gekocht en het is uit" rebecca op 30 maart "Superleuke serie, dagboek van een muts deel 5 samenvatting.

Het is bij de volgende link te beluisteren. Ze zijn geweldig Rachel is mijn favoriete schrijfster!.

 Ontdek ook...