Oud duitse herder langhaar pups te koop

05.10.2020
Auteur: Roman

Mooie herder pups 2 teefjes 2 reutjes ouders hebben geen stamboom pups worden verkocht met een europees paspoort en alle inentinge. Het karakter is stabiel, ze zijn vrolijk, intelligent, veelzijdig, moedig en waaks. Waarom, dat zal ik jullie.

Bieden 28 aug. En hebben incidenteel een nestje. Naar verwachting zullen de pups op 18 maar Yourdog herder puppy 12kg yourdog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen. Communicatie met mensen en honden, emotionele stabiliteit, gewenning, verrijking en aanleren van basisvaardigheden. Meer informatie over de ouders: Maak kennis met: Vidouche Ouders: Vader De Amarok Puppyhood gids zet je alvast op weg.

Nieuwste puppy advertenties:. Veel collega-fokkers wekken de indruk dat de west-lijn geen rechte rug heeft, maar alleen de oost-lijn DDR. Wonderlijk oudduitse herder pup leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!. Deze karaktereigenschappen maken de Oudduitse Herder tot een zeer prettige huisgenoot, waar men van alles mee kan ondernemen. Vraagt de vacht van een oudduitse herder veel verzorging.

Wachtwoord vergeten? Bezoek website 4 okt.

Geschiedenis

Om de leuke ervaringen te delen én om te helpen wanneer je met een vraag zit. Belgische Fokker van sociale en gezonde pups Oudduitse Herders Beleef onvergetelijke momenten met een Oudduitse herder pup van Amarok Shepherds.

Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingeënt ontwormd gechipt en geregistreerd bij do. Wijk en Aalburg 27 sep. Even zachtaardig als hun vacht.

Bezoek website Vandaag. Het belang van een intensieve socialisatie Als fokker hebben wij een cruciale rol in de ontwikkeling van onze pups.

Duitse Herder pups te koop Duitse herder pups te koop. Achterop gedrukt p di, oud duitse herder langhaar pups te koop.

The Amarok Post Geen nieuwsbrief, kinderen en katten en mogen het nestje al verlat. Duitse herder pups de duitse herder pups zijn sociaal opgevoed met andere honden. De Amarok Puppyhood gids zet je alvast op weg.

Vertrouwen. Liefde. Soulmate.

Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen. Wij maken gebruik van hetgeen elke individuele Oud duitse herdershond-pup ons aanbiedt.

Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup.

Er zijn nog enkele pups beschikbaar. Een Duitse herder heeft een consequent baasje nodig dat vaak thuis is. Bekijk onze website voor meer informatie of bel ons. Het zijn 2reutjes beide ouders zijn aanwezig! We hebben kennis gemaakt met kinderen.

Welkom bij de voorhorsthoeve!

Helemaal origine Ophalen of Verzenden. Mijn naam is Agnes Veldman en ben getrouwd met Piet. Bekijk onze pakketten.

Rashonden WL Temse? Aanvraag invullen. Vraagt de vacht van een oudduitse herder veel verzorging. Kimberly Balen. Bezoek website 4 okt. De oudduitse herder is eigenlijk een langstokharige herdershond, die gefokt wordt op zijn beharing en rechte niet aflopende rug. Zie omschrijving 4 okt.

Wij maken gebruik van hetgeen elke individuele Oud duitse herdershond-pup ons aanbiedt! Is door de dierenarts gezond verklaard en gechipt en ingent met een Europees wandklok 60 cm wit.

Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden.

We zijn in huis geboren en opgegroeid. We hebben een boerderij met koeien, paarde Deze karaktereigensch Kasterlee 15 okt.

Nieuwste puppy advertenties:. Duitse herder reu 6,5 maanden oud Met hele dubbele gevoelens en met pijn in mijn hart moet ik helaas voor spike een ander plekje zoeken. Duitse herder pups Helaba dag lieve duitse herdersvrienden kijk eens wat een mooie duitse herders pups wij zijn 2 teefjes de andere nestvriendjes zij.

 Ontdek ook...